logo
Autor
Eisen von Schwarzenberg, Johann Georg, 1717-1779
Pealkiri
Die Kunst, alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und in Kartuse zu verpacken; um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen, mitgetheilet von Johann Georg Eisen, Pastor zu Torma, in Liefland. Riga, bey Johann Friedrich Hartknoch. 1772
Ilmumisandmed
Riga : J. F. Hartknoch, 1772 (Leipzig : B. C. Breitkopf u. Sohn)
Füüsiline kirjeldus
40 lk. ; 8° (18 cm)
Märkus
Leidumus: Venemaa Rahvusraamatukogu <15.21.6.17/1>; Läti Rahvusraamatukogu <R W2 1672>; Läti Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu <C B08>; Baieri Riigiraamatukogu, München <Oecon. 534>, Alam-Saksi Riigi- ja Ülikooliraamatukogu Göttingenis <8 OEC I, 3654>; Berliini Riigiraamatukogu <Bibl. Diez oct. 7322>; Jena Ülikooli- ja Tüüringi Liidumaa Raamatukogu <8 Cam. V,88>
Viited
Recke, J. F. v., Napiersky, K. E. Allgemeines Schriftsteller- und Gelehrten-Lexikon der Provinzen Livland, Ehstland und Kurland. 1. Bd. Mitau, 1827, S. 491
Šiško, S. Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs 1588-1830. Sērija A. Riga, 2013, nr. 2709
Сводный каталог книг на иностранных языках, изданных в России в XVIII веке 1701-1800. Т. 1. Ленинград, 1984, nr. 844
Autoriõiguse märkus
Vabakasutus https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Märksõnad
maitsetaimed; ravimtaimed; kuivatamine; pakkimine; säilitamine (toit.); Kodumajandus ja kokandus
Teised autorid
Hartknoch, Johann Friedrich, 1740-1789, kirjastaja
Kollektiivautorid
Breitkopf und Sohn, trükikoda (Leipzig)
UDK
633.8 :631.56
615.322
Täiendpealkiri
Die Kunst, alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und in Kartuse zu verpacken