logo
Autor
Adamberg, Kaarel, 1977-
Pealkiri
Growth characteristics of non-starter lactic acid bacteria from cheese / Kaarel Adamberg
Ilmumisandmed
Tallinn : Tallinn University of Technology Press, 2004 ([Tallinn] : Infotrükk)
Füüsiline kirjeldus
135 lk. : ill. ; 26 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences, ISSN 1406-4723 ; 31
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B ; 31
ISBN
9985594800
Märkus
Doktoritöö : Tallinna Tehnikaülikool, 2004
Autori publikatsioonid lk. 4. - Bibliograafia lk. 40-47
Kokkuvõte eesti keeles
Märksõnad
juust; Lactobacillus; fermentatsioon; dissertatsioonid
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
579.864 :577.15 (043)
637.33.055 (043)