- Autor
- Adamberg, Kaarel, 1977-
- Pealkiri
- Growth characteristics of non-starter lactic acid bacteria from cheese / Kaarel Adamberg
- Ilmumisandmed
- Tallinn : Tallinn University of Technology Press, 2004 ([Tallinn] : Infotrükk)
- Füüsiline kirjeldus
- 135 lk. : ill. ; 26 cm
- Seeria pealkiri
- Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences, ISSN 1406-4723 ; 31
- Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B ; 31
- ISBN
- 9985594800
- Märkus
- Doktoritöö : Tallinna Tehnikaülikool, 2004
Autori publikatsioonid lk. 4. - Bibliograafia lk. 40-47
Kokkuvõte eesti keeles - Märksõnad
- juust; Lactobacillus; fermentatsioon; dissertatsioonid
- Kollektiivautorid
- Tallinna Tehnikaülikool
- UDK
- 579.864 :577.15 (043)
637.33.055 (043)
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded