logo
Autor
Laht, Tiiu-Maie, 1948-
Pealkiri
Influence of microstructure of the curd on enzymatic and microbiological processes in Swiss-type cheese / Tiiu-Maie Laht
Ilmumisandmed
Tallinn : Tallinn Technical University Press, 2003 ([Tallinn] : Infotrükk)
Füüsiline kirjeldus
130 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn Technical University. B, Thesis on natural and exact sciences, ISSN 1406-4723 ; 22
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B ; 22
ISBN
9985593545
Märkus
Doktoritöö : Tallinna Tehnikaülikool, 2003
Autori publikatsioonid lk. 5. - Bibliograafia lk. 68-79
Kokkuvõte eesti keeles
Märksõnad
toidumikrobioloogia; fermentatsioon; ensümoloogia; Lactobacillus; juust; dissertatsioonid
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
637.33.055 (043)
579.864 :577.15 (043)