- Autor
- Laht, Tiiu-Maie, 1948-
- Pealkiri
- Influence of microstructure of the curd on enzymatic and microbiological processes in Swiss-type cheese / Tiiu-Maie Laht
- Ilmumisandmed
- Tallinn : Tallinn Technical University Press, 2003 ([Tallinn] : Infotrükk)
- Füüsiline kirjeldus
- 130 lk. : ill. ; 25 cm
- Seeria pealkiri
- Theses of Tallinn Technical University. B, Thesis on natural and exact sciences, ISSN 1406-4723 ; 22
- Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B ; 22
- ISBN
- 9985593545
- Märkus
- Doktoritöö : Tallinna Tehnikaülikool, 2003
Autori publikatsioonid lk. 5. - Bibliograafia lk. 68-79
Kokkuvõte eesti keeles - Märksõnad
- toidumikrobioloogia; fermentatsioon; ensümoloogia; Lactobacillus; juust; dissertatsioonid
- Kollektiivautorid
- Tallinna Tehnikaülikool
- UDK
- 637.33.055 (043)
579.864 :577.15 (043)
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded