logo
Autor
Fehre, Katharina Dorothea, 1766-1829
Pealkiri
Livländisches Koch- und Wirthschaftsbuch für grosse und kleine Haushaltungen. Ein Handbuch zum Selbstunterricht für junge Hauswirthinnen. Zweiter Theil. Riga und Dorpat, in der Hartmannischen Buchhandlung. 1823. Riga, gedruckt bei J. C. D. Müller
Ilmumisandmed
Riga; Dorpat : Hartmann, 1823 (Riga : J. C. D. Müller)
Füüsiline kirjeldus
XVI, 352 lk. ; 8° (19 cm)
ISBN
9789916109694 (pdf)
Reproduktsioon
Elektrooniline reproduktsioon. Tartu : Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogu, 2019-2021. 9789916109694 (pdf)
Märkus
Fraktuur
Andmed trükkali kohta trükise lõpus
Leidumus: Läti Rahvusraamatukogu <R W2 3035>, <W V2 25301> inv. 51-8125>, <W V2 43617>; Läti Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu <M A64 inv. 205218>, <M 64 inv. 205217>
Viited
Gottzmann, C. L., Hörner, P. Lexikon der deutschsprachigen Literatur des Baltikums und St. Petersburgs: Vom Mittelalter bis zum Gegenwart. Bd. 1. Berlin, New York: Walter de Gruyter, 2007, S. 416
Šiško, S. Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs 1588-1830. Sērija A. Riga, 2013, nr. 6862
Autoriõiguse märkus
Vabakasutus https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Märksõnad
kodundus; kodumajandus; toiduvalmistamine; toiduretseptid; toiduainetetehnoloogia; Liivimaa; 19. saj; käsiraamatud; kokaraamatud; Kodumajandus ja kokandus
Teised autorid
Hartmann, Carl Johann Gottfried, 1770-1828, kirjastaja
Müller, Julius Conrad Daniel, 1759-1830, trükkal
UDK
64 (035)
641.55 (083.12)
Variantpealkiri
Livländisches Koch- und Wirtschaftsbuch für grosse und kleine Haushaltungen. 2. Th
Kaanepealkiri
Neuestes Koch- und Wirthschaftsbuch von Catharina Fehre, Verfasserinn des Livl. Koch- und Wirthschaftsbuches