- Autor
- Fehre, Katharina Dorothea, 1766-1829
- Pealkiri
- Livländisches Koch- und Wirthschaftsbuch für grosse und kleine Haushaltungen. Ein Handbuch zum Selbstunterricht für junge Hauswirthinnen. Zweiter Theil. Riga und Dorpat, in der Hartmannischen Buchhandlung. 1823. Riga, gedruckt bei J. C. D. Müller
- Ilmumisandmed
- Riga; Dorpat : Hartmann, 1823 (Riga : J. C. D. Müller)
- Füüsiline kirjeldus
- XVI, 352 lk. ; 8° (19 cm)
- ISBN
- 9789916109694 (pdf)
- Reproduktsioon
- Elektrooniline reproduktsioon. Tartu : Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogu, 2019-2021. 9789916109694 (pdf)
- Märkus
- Fraktuur
Andmed trükkali kohta trükise lõpus
Leidumus: Läti Rahvusraamatukogu <R W2 3035>, <W V2 25301> inv. 51-8125>, <W V2 43617>; Läti Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu <M A64 inv. 205218>, <M 64 inv. 205217> - Viited
- Gottzmann, C. L., Hörner, P. Lexikon der deutschsprachigen Literatur des Baltikums und St. Petersburgs: Vom Mittelalter bis zum Gegenwart. Bd. 1. Berlin, New York: Walter de Gruyter, 2007, S. 416
Šiško, S. Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs 1588-1830. Sērija A. Riga, 2013, nr. 6862 - Autoriõiguse märkus
- Vabakasutus https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Märksõnad
- kodundus; kodumajandus; toiduvalmistamine; toiduretseptid; toiduainetetehnoloogia; Liivimaa; 19. saj; käsiraamatud; kokaraamatud; Kodumajandus ja kokandus
- Teised autorid
- Hartmann, Carl Johann Gottfried, 1770-1828, kirjastaja
Müller, Julius Conrad Daniel, 1759-1830, trükkal
- UDK
- 64 (035)
641.55 (083.12) - Variantpealkiri
- Livländisches Koch- und Wirtschaftsbuch für grosse und kleine Haushaltungen. 2. Th
- Kaanepealkiri
- Neuestes Koch- und Wirthschaftsbuch von Catharina Fehre, Verfasserinn des Livl. Koch- und Wirthschaftsbuches
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded