logo
Pealkiri
Eesti murded ja kohanimed / Karl Pajusalu, Tiit Hennoste, Ellen Niit ... [jt.] ; toimetaja Tiit Hennoste
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Keele Sihtasutus, 2002 ([Tallinn : Pakett])
Füüsiline kirjeldus
320 lk. : ill., portr. ; 24 cm
ISBN
9985790103
Märkus
Tiitellehel ka: autorid Peeter Päll, Jüri Viikberg
Bibliograafia lk. 302-320
Märksõnad
eesti keel; murded; murdeuurimine; toponüümika; kohanimed; kõrgkooliõpikud
Teised autorid
Pajusalu, Karl, 1963-
Hennoste, Tiit, 1953-
Niit, Ellen, 1944-
Päll, Peeter, 1961-
Viikberg, Jüri, 1953-
UDK
811.511.113'282 (075.8)
811.511.113'373.21 (075.8)