logo
Pealkiri
Euroopa kirjanduse pääjooni. I : gümnaasiumidele ja üldsusele / Joh. Aavik, H. Jänes, A. Meiessaar ... [jt.] ; toimetanud H. Jänes
Editsioon
3., muud. tr
Ilmumisandmed
Tartu : Eesti Kirjanduse Selts, 1939 (Tartu : Eesti Kirjanduse Selts)
Füüsiline kirjeldus
109, [2] lk. : ill. ; 22 cm
Märkus
Tiitellehel ka: autorid O. Parlo, B. Sööt. - Meiessaar = Meiesaar
550 eks. Mare Lott'i andmetel
Sisaldab bibliograafiat
Esitrükk: Tartu : Noor-Eesti, 1936
Märksõnad
maailmakirjandus; kirjandusajalugu; Euroopa; kooliõpikud
Teised autorid
Aavik, Johannes, 1880-1973
Jänes, Henno, 1905-1970
Meiesaar, August, 1903-1942
Parlo, Olev, 1903-1968
Sööt, Bernard, 1900-1976
UDK
82 (091) (075.3)