logo
Pealkiri
Bioloogia praktikum : õppevahend arstiteaduskonna üliõpilastele. II / Tartu Ülikool, üld- ja molekulaarpatoloogia instituut ; [koostanud Raivo Masso ... jt.]
Editsioon
2., parand. tr
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Ülikool, 1999 (Tartu : Tartu Ülikooli Kirjastuse trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
168, [1] lk. : ill. ; 25 cm
ISBN
9985400933
Märkus
Koostajad ka: Anu Saag, Marika Masso, Urmas Kokassaar ja Ingrid Kalev
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
bioloogia; parasitoloogia; zooloogia; protozooloogia; laboritööd; õppematerjalid
Teised autorid
Kalev, Ingrid, 1962-, koostaja
Masso, Marika, 1962-, koostaja
Kokassaar, Urmas, 1963-2013, koostaja
Masso, Raivo, 1948-, koostaja
Saag, Anu, 1956-, koostaja
Kollektiivautorid
Tartu Ülikool. Üld- ja Molekulaarpatoloogia Instituut
UDK
57 (07)
59 (07)
576.8 (07)
576.8 (076.5)
59 (076.5)
57 (076.5)