logo
Pealkiri
Andres Tolts : [ülevaatenäitus Eesti Kunstimuuseumis : kataloog / koostanud ja kujundanud Andres Tolts, biograafia ja bibliograafia koostanud Mare Pedanik ; inglise keelde tõlkinud Riina Kindlam]
Ilmumisandmed
Tallinn : A. Tolts, 1999 (Tallinn : Pakett)
Füüsiline kirjeldus
71, [1] lk. : ill., portr. ; 27 cm
Märkus
Bibliograafia lk. 71-72
Rööptekst inglise keeles
Personaalia
Tolts, Andres, 1949-2014
Märksõnad
eesti; maalikunstnikud; kunstnikud; näitusekataloogid
Teised autorid
Kindlam, Riina, 1969-, tõlkija
Pedanik, Mare, 1962-, koostaja
Tolts, Andres, 1949-2014, koostaja
Tolts, Andres, 1949-2014, kujundaja
Kollektiivautorid
Andres Tolts, ülevaatenäitus (1999 : Tallinn)
UDK
7.071.1 (474.2) (092) (083.824)
75.071.1 (474.2) (092) (083.824)