logo
Autor
Tammsaare, A. H., pseud., 1878-1940
Pealkiri
Näidendid ; Vested ; Varia : / Anton Hansen Tammsaare ; koostanud [ja järelsõna:] Heino Puhvel ; tekstikriitiline toimetaja L. Uustalu ; [kujundanud R. Pangsepp]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Raamat, 1985 (Tallinn : Ühiselu)
Füüsiline kirjeldus
264 lk., 13 l. ill. ; 21 cm
Seeria pealkiri
Tammsaare, A. H., pseud., 1878-1940. Kogutud teosed ; 14. kd
Märkus
Bibliograafia lk. 258-261
Märksõnad
eesti; kogutud teosed; vested; näidendid; ilukirjandus
Teised autorid
Tammsaare, A. H., pseud., 1878-1940. Varia
Tammsaare, A. H., pseud., 1878-1940. Vested
Pangsepp, Rudolf, 1921-2008, illustreerija
Puhvel, Heino, 1926-2001, järelsõna autor
Uustalu, Linda, 1943-, toimetaja
Puhvel, Heino, 1926-2001, koostaja
UDK
821.511.113-32
821.511.113-2
Vested
Variantpealkiri
Varia