logo
Pealkiri
1944 : Nõukogude Informbüroo teateid, rindereportaže, fotosid ja kirjandusteoseid Suure Isamaasõja neljandast aastast / koostanud A. Jaaksoo ; [vene keelest tõlkinud E. Hiir... jt.] ; retsensioon: E. Sõgel ; kujundanud I. Paul
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Raamat, 1985 (Tallinn : Ühiselu)
Füüsiline kirjeldus
238 lk., 8 l. ill. : ill. ; 27 cm
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ja registreid
Märksõnad
Suur Isamaasõda, 1941-1945; sõjategevus; sõjaajalugu; allikapublikatsioonid; reportaažid; fotod; ilukirjandus
Teised autorid
Jaaksoo, Andres, 1945-, koostaja
Hiir, Erni, 1900-1989, tõlkija
Sõgel, Endel, 1922-1998
Paul, Illimar, 1945-, kujundaja
UDK
355.48 (47+57) (093.3)
94 (47+57) (093.3)