logo
Pealkiri
Ajalaval : kangelane & väärtused / toimetanud Jan Blomstedt, Maarja Lõhmus, Eero Tarasti ; [tõlkinud Jürgen Alliksaar... jt.]
Ilmumisandmed
Tartu : [Kullervo-Synteesi] ; Helsinki : [Kullervo-Synteesi], 1995 (Tartu : Greif)
Füüsiline kirjeldus
319, [1] lk., 2 l. ill. ; 20 cm
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: tõlkinud Maarja Lõhmus, Heinike Heinsoo, Margit Kuusk, Aivo Lõhmus, Anu Nurk, Ene-Reet Soovik, Ene Asu-Õunas
Bibliograafia artiklite lõpus
Märksõnad
eesti; soome; kirjandusteadus; ilukirjandus; esseed
Teised autorid
Alliksaar, Jürgen, 1961-, tõlkija
Lõhmus, Aivo, 1950-2005, toimetaja
Lõhmus, Aivo, 1950-2005, tõlkija
Heinsoo, Heinike, 1956-, tõlkija
Kuusk, Margit, 1966-, tõlkija
Nurk, Anu, 1961-, tõlkija
Soovik, Ene-Reet, 1968-, tõlkija
Asu-Õunas, Ene, 1943-, tõlkija
Blomstedt, Jan, toimetaja
Tarasti, Eero, 1948-, toimetaja
UDK
821.511.113-4
821.511.111-4
821.511.113 (091)