logo
Autor
Rei, Meili, 1943-2019
Pealkiri
Lihatehnoloogia teaduslikud alused = Scientific fundamentals of meat technology / Meili Rei
Ilmumisandmed
[Tallinn] : [Tallinna Tehnikaülikool], 1995 ([Tartu] : [Greif])
Füüsiline kirjeldus
29, [1] lk. ; 20 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn Technical University. G, Chemistry and chemical engineering = Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad, ISSN 1406-4774 ; 2
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. G ; 2
Märkus
Doktoritöö : Tallinna Tehnikaülikool, 1995
Bibliograafia lk. 8-10
Rööptekst inglise keeles
Märksõnad
lihatööstus; liha; toiduainetetehnoloogia; lihatootmine; lihatooted; autoreferaadid
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
637.5 (043.2)
Rööppealkiri
Scientific fundamentals of meat technology