logo
Pealkiri
Природоведение : книга по предмету / составили Сирье Ахер... [и др.]
Ilmumisandmed
Таллинн : Министерство образования, 1998 ([Таллинн] : Pakett)
Füüsiline kirjeldus
83, [1] lk. ; 21 cm
Seeria pealkiri
Программа обучения / Министерство образования
Программа обучения (Министерство образования)
ISBN
9985720385
Märkus
Tiitellehel ka: составили Яанус Кийли, Леа Коппель, Иллар Леухин, Энн Пяртель, Айво Саар, Тоомас Тенно
Bibliograafia lk. 80-84
Märksõnad
loodusõpetus; õpetamise metoodika; õppekavad
Teised autorid
Ахер, Сирье, 1955-, koostaja
Кийли, Яанус, koostaja
Коппел, Леа, koostaja
Леухин, Иллар, 1961-, koostaja
Pärtel, Enn, 1943-2013, koostaja
Саар, Айво, 1937-, koostaja
Тенно, Тоомас, 1940-, koostaja
Kollektiivautorid
Eesti. Haridusministeerium
UDK
502.2 (072)
502.2 (073)
37.016 :502.2