logo
Autor
Rosenvald, Sirli, 1986-
Pealkiri
Application of gas chromatography-olfactometry (GC-O) and correlation with sensory analysis = Gaaskromatograaf-olfaktomeetri (GC-O) rakendusvõimalused ja korreleerimine sensoorse analüüsiga / Sirli Rosenvald ; [supervisors: Toomas Paalme, Kristel Vene ; Tallinn University of Technology, Department of Chemistry and Biotechnology]
Ilmumisandmed
Tallinn : TTÜ Press, 2017 (Eesti : Tallinna Tehnikaülikooli kirjastus)
Füüsiline kirjeldus
155 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 240
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 240
ISBN
9789949831630
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2017
Autori publikatsioonid lk. 7. - Bibliograafia lk. 51-60
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
toiduained; mesi; lõhnad; lõhnaained; gaasikromatograafia; organoleptiline hindamine; kemomeetria; dissertatsioonid
Teised autorid
Paalme, Toomas, 1951-, juhendaja
Vene, Kristel, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool. Keemia ja biotehnoloogia instituut
UDK
664 :543 (043)
638 :543.9 (043)
Rööppealkiri
Gaaskromatograaf-olfaktomeetri (GC-O) rakendusvõimalused ja korreleerimine sensoorse analüüsiga
Teine kandja
Application of gas chromatography-olfactometry (GC-O) and correlation with sensory analysis (võrguteavik). 9789949831647 (pdf)