Autor
Surženko, Marianna, 1985-
Pealkiri
Selection of functional starter bacteria for type I sourdough process [Võrguteavik] = Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks / Marianna Surženko ; [supervisor: Inga Sarand]
Ilmumisandmed
Tallinn : TTÜ Press : Tallinna Tehnikaülikool [levitaja], 2017
Füüsiline kirjeldus
1 võrguväljaanne (pdf)
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused ; 233
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B [Võrguteavik] ; 233
ISBN
9789949831173 (pdf)
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2017
Sisaldab bibliograafiat
Kokkuvõte eesti keeles
Kirjeldatud trükise alusel
Täiendav kandja
Ilmunud ka trükisena
Märksõnad
piimhappebakterid; selektsioon; juuretis; fermentatsioon; rukkileib; leivategu; pagaritööstus; dissertatsioonid; e-raamatud
Teised autorid
Sarand, Inga, 1966-, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
579.8 (043) (0.034)
579.6 (043) (0.034)
664.6 (043) (0.034)
Rööppealkiri
Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks [Võrguteavik]
Teine kandja
Selection of functional starter bacteria for type I sourdough process. 9789949831166