Autor
Surženko, Marianna, 1985-
Pealkiri
Selection of functional starter bacteria for type I sourdough process = Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks / Marianna Surženko ; [supervisor: Inga Sarand]
Ilmumisandmed
Tallinn : TTÜ Press, 2017 ([Tallinn] : [Tallinna Tehnikaülikooli kirjastus])
Füüsiline kirjeldus
168 lk. ; 26 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 233
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 233
ISBN
9789949831166
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2017
Autori publikatsioonid lk. 8. - Bibliograafia lk. 57-66
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Ilmunud ka võrguväljaandena
Märksõnad
piimhappebakterid; selektsioon; juuretis; fermentatsioon; rukkileib; leivategu; pagaritööstus; dissertatsioonid
Teised autorid
Sarand, Inga, 1966-, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
579.8 (043)
579.6 (043)
664.6 (043)
Rööppealkiri
Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks
Teine kandja
Selection of functional starter bacteria for type I sourdough process (võrguteavik). 9789949831173 (pdf)