E-ressursid
Pealkiri
Folkloristlikud välitööd / Madis Arukask, Tiiu Jaago, Risto Järv ... [jt., vahetekstide autorid: Madis Arukask, Anastasiya Astapova, Andreas Kalkun ... jt. ; koostaja: Merili Metsvahi ; tõlkijad: Elo-Hanna Seljamaa, Ene-Reet Soovik, Kadri Tüür ; toimetajad Helen Kästik, Merili Metsvahi ; illustraator, kujundaja: Giulia Landonio]
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Ülikooli Kirjastus, 2017 ([Tallinn] : [Pakett])
Füüsiline kirjeldus
358 lk. : ill. ; 24 cm
ISBN
9789949773763
Märkus
Tiitellehel ka: autorid: Merili Metsvahi, Maili Pilt, Elo-Hanna Seljamaa, Pihla Maria Siim, Ergo-Hart Västrik. - Tiitellehe pöördel ka: vahetekstide autorid: Merit Karise, Kristel Kivari, Katre Koppel, Anu Korb, Karina Lukin, Margaret Lyngdoh, Maili Pilt, Lona Päll, Liis Reha, Claire Sheid, Pihla Maria Siim
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
rahvaluule; folkloristika; välitööd; kõrgkooliõpikud
Teised autorid
Arukask, Madis, 1969-
Arukask, Madis, 1969-, teksti autor
Jaago, Tiiu, 1960-
Järv, Risto, 1971-
Metsvahi, Merili, 1973-
Metsvahi, Merili, 1973-, koostaja
Metsvahi, Merili, 1973-, toimetaja
Pilt, Maili, 1979-
Pilt, Maili, 1979-, teksti autor
Seljamaa, Elo-Hanna, 1980-
Seljamaa, Elo-Hanna, 1980-, tõlkija
Siim, Pihla Maria, 1974-
Siim, Pihla Maria, 1974-, teksti autor
Västrik, Ergo-Hart, 1972-
Astapova, Anastasiya, 1986-, teksti autor
Kalkun, Andreas, 1977-, teksti autor
Karise, Merit, teksti autor
Kivari, Kristel, 1975-, teksti autor
Koppel, Katre, teksti autor
Korb, Anu, 1950-, teksti autor
Lukin, Karina, teksti autor
Lyngdoh, Margaret, 1983-, teksti autor
Päll, Lona, teksti autor
Reha, Liis, 1986-, teksti autor
Sheid, Claire, teksti autor
Soovik, Ene-Reet, 1968-, tõlkija
Tüür, Kadri, 1975-, tõlkija
Kästik, Helen, toimetaja
Landonio, Giulia, illustreerija
Landonio, Giulia, kujundaja
UDK
398 (075)
398 (075.8)