Pealkiri
Kirjad Moskvast : Lilian Semperi kirjavahetus vanematega aastatel 1958-1961 / [koostaja Ene Kuljus ; toimetaja Ruth Maria Roosi-Ott ; kujundus: Kadi Pajupuu ; fotod: Anne-Malle Hallik ... jt.]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum : SE&JS, 2017 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
181, [2] lk. : ill. ; 18 cm
Seeria pealkiri
Elavik ; 19. raamat
ISBN
9789949949953
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Tiitellehe pöördel ka: fotod: Marek Vilba, Teemu Tiisel, Harri Rospu
Personaalia
Semper, Johannes, 1892-1970
Semper, Lilian, 1933-2007
Semper, Aurora, 1899-1982
Personaalia/Kollektiiv
Moskva Konservatoorium
Märksõnad
kirjavahetus; kirjad; 1960-ndad; 1950-ndad; Moskva; muusikaelu; muusikaajalugu; muusikapedagoogid; pianistid; eesti
Teised autorid
Rospu, Harri, fotograaf
Hallik, Anne-Malle, fotograaf
Vilba, Marek, 1975-, fotograaf
Tiisel, Teemu, fotograaf
Pajupuu, Kadi, 1963-, kujundaja
Roosi-Ott, Ruth Maria, toimetaja
Kuljus, Ene, koostaja
UDK
786.2.071.2 (474.2) (044)
821.511.113-6
78.07 (474.2) (044)