E-ressursid
Autor
Bushkovitch, Paul, 1948-
Pealkiri
Lühike Venemaa ajalugu / Paul Bushkovitch ; tõlkinud Marek Laane ; [toimetajad: Tõnu Tannberg, Bradley D. Woodworth ; saatesõna: Nancy Shields Kollmann, Bradley D. Woodworth ; kaanekujundus: Kalle Paalits]
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Ülikooli Kirjastus, 2017 ([Tartu] : [Tartu Ülikooli Kirjastuse trükikoda])
Füüsiline kirjeldus
543, [1] lk. : ill., kaart. ; 22 cm
ISBN
9789949772728 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
ajalugu; Venemaa; NSV Liit
Teised autorid
Laane, Marek, 1969-, tõlkija
Tannberg, Tõnu, 1961-, toimetaja
Woodworth, Bradley D., 1963-, toimetaja
Woodworth, Bradley D., 1963-, järelsõna autor
Kollmann, Nancy Shields, 1950-, järelsõna autor
Paalits, Kalle, kujundaja
UDK
94 (470)
94 (470+571)
Originaali pealkiri
A concise history of Russia.
Täiendpealkiri
A concise history of Russia. Eesti keeles